Bol.com AlgemeenBol.com AlgemeenDier

bullepees-voor-honden

Wat is bullepees? - DuitseHerder.net

Bullepees is een kauwstaafje voor de hond. Het is een gedroogde stierenpenis. Online is deze lekkernij voor de honden in diverse hoeveelheden te bestellen. Kijk ook naar de maat, voor de kleine hond heb je geen grote staaf nodig. 

De prijzen van deze kauwstaven kunnen nogal verschillen. Kijk naar de kwaliteit en zeker ook naar de prijs. Bestel je een grotere partij dan zijn de staafjes per stuk voordeliger. 

Zoals je dat bij alle online aankopen doet, is prijsvergelijken vaak de moeite waard. Gun jouw hond deze delicatesse, maar betaal niet teveel voor bullepezen. Houd ook de acties in de gaten!    

Honden en bullepees

Als jij het gebit van je hond gezond wilt houden en je hond blij wilt maken geef je hem bullepees. Eén heerlijke kauwkluif per dag is voldoende. 

Zo’n kluif reinigt het gebit en zorgt ervoor dat de hond zijn kauwbehoefte bevredigt. Het kauwen maakt hem mentaal moe. Kauwen op voedsel is een natuurlijke eigenschap. 

Geef jouw hond elke dag een heerlijk staafje. Bullepees is veilig, toch is het verstandig altijd bij je hond in de buurt te blijven als hij een kauwkluif heeft. Na het kauwen zal de hond gaan drinken, zorg voor vers water.   

Sterke geur bullepees

Bullepees heeft een sterke geur, veel mensen zullen die geur als onaangenaam ervaren, maar honden zijn er dol op. 

De ene hond zal er letterlijk een hele kluif aan hebben en lekker lang knabbelen, terwijl de andere hem snel op heeft

Let er op dat de kluif in zijn geheel op wordt gegeten en dat de hond hem niet achter de bank verstopt of iets dergelijks, want er komen vliegen op af vooral in de zomer. 

Zorg ervoor dat er altijd water klaar staat voor de hond, na het kluiven gaat hij drinken. 

Tip: een kerstpakket voor de hond in de vorm van een aantal bullepezen onder de kerstboom. Je hoeft niet bang te zijn dat je de staafjes ruikt, want ze worden goed verpakt geleverd.

Honden, bullepees en kinderen

Ga jij jouw hond elke dag een bullepees geven, omdat het goed is voor het onderhouden van een goed gebit en voor zijn kauwbehoefte? 

Let er dan op dat er geen kinderen in de buurt zijn die zonder slechte bedoelingen te dicht bij deze delicatesse komen. De hond zal de kluif beschermen en grommen en misschien zelfs na deze waarschuwing bijten.

Je hebt dan geen valse hond, het is normaal dat een hond zijn voedsel beschermt. 

Geef de kluif in zijn bench of op een andere plek waarvan de kinderen weten dat ze de hond met rust moeten laten. 

Ook wanneer jij, dankzij de geur die bullepees heeft, er niet op bent gesteld dat hij overal met deze lekkernij gaat liggen, leer je hem een vaste plek aan. Meteen goed aanleren en je hebt er een hondenleven lang profijt van.  

Reactie plaatsen

Bol.com AlgemeenBol.com AlgemeenDier