Bol.com AlgemeenBol.com AlgemeenDier

duitse-herder-energie-bal

Duitse Herder herplaatsing

Duitse Herder herplaatsing

Wanneer om een bepaalde reden jouw Duitse Herder moet worden herplaatst, dan zul je een verdrietige tijd meemaken

Geef altijd de eerlijke reden aan waarom de hond bij je weg moet. Is jouw hond agressief en is dat de reden voor herplaatsing? Denk daar dan nog een keer goed over na waar jij de hond plaatst. 

Is het wel verantwoord deze hond te herplaatsen? Schakel deskundige hulp in. Dit voorkomt dat de hond van de ene plek naar de andere gaat. Dat verdient hij niet. 

Denk er altijd aan dat het gedrag van de hond ergens vandaan komt en vaak is dat door menselijk falen bij de opvoeding

Is de reden van uit huis plaatsen minder ernstig, je vertrekt naar het buitenland bijvoorbeeld en gaat op een appartement wonen, zoek dan een leuke plek voor jouw hond. Neem er de tijd voor. 

Als je ziet dat er een klik is tussen jouw hond en de nieuwe eigenaar dan zal het afscheid nog steeds moeilijk zijn, maar met de geruststelling dat het goed komt.

Bemiddeling Duitse Herder herplaatsing

Het is je toch tegengevallen om een Duitse Herder in huis te hebben. Je kunt hem niet geven wat hij nodig heeft. Jammer, de hond verdient beter en je gaat hem herplaatsen. 

Vind je het moeilijk zelf een geschikt adres te vinden, schakel bemiddeling in die kosteloos een goed nieuw thuis voor hem vindt. Let op met wie je in zee gaat. 

Zoek je zelf een Duitse Herder die herplaatst moet worden, kijk in het asiel. Deze medewerkers hebben vaak een goed beeld van de honden die er zitten en kunnen je vertellen hoe het karakter is en eventueel over zijn verleden (is helaas niet altijd bekend). 

Ook deze honden verdienen een tweede kans. Een Duitse Herder uit het asiel heropvoeden kan veel tijd en energie kosten, ben je daarvan bewust

Deze Duitse Herder herplaatsing moet slagen, je wilt niet dat de hond weer terug moet. Kies een goede hondenschool of cursus die je kan helpen de herplaatsing bij jou te laten slagen.

Gw verstege
Door

Gw verstege

op 29 Sep 2021

Ik wil kruising Mechelaar Duitse herder herplaatsen met als reden dat me zoon van wie die is gaat samen wonen en ze te druk is voor me man en mij ze is nog geen jaar oud heeft paspoort help aub

Reactie plaatsen

Bol.com AlgemeenBol.com AlgemeenDier