uitwasbaar-hondenkussen
Opvoeden
Ralph Siebers
Opvoeden
12/14/2021

Hondenkussen - wat is belangrijk om te weten?

12/14/2021

Elke hond verdient een droge en vorstvrije slaapplek. Veel honden slapen in huis op een speciaal hondenkussen

Koop een kussen met een overtrek dat je goed uit kunt wassen. Dat is hygiënisch voor jou en de hond. Kijk goed naar het materiaal en naar de wasvoorschriften. 

Een overtrek zorgt ervoor dat de hond niet zo snel aan het binnenkussen gaat knabbelen, hetgeen gevaarlijk kan zijn voor zijn gezondheid. 

"Geef een puppy geen kussen met vulling voor zijn eigen veiligheid. Pas wanneer hij minder overal aan bijt kan hij op een comfortabel kussen slapen"

Online hondenkussen te koop

De keuze is groot als je online op zoek gaat naar een hondenkussen. Je kunt zelfs bij je keuze rekening houden met de kleuren van je interieur. Een hondenmatras of een kussen waarin de hond weg kan zakken door het zachte materiaal. Kijk wat er bij de hond past. 

De wat oudere hond zal meer gebaat zijn met een harder kussen waarvan hij beter kan opstaan. Klik hier voor meer info over hondenkussens

"Tip: heeft jouw hond problemen met zijn gewrichten of een andere kwaal waardoor hij moeilijk opstaat kies dan voor een orthopedisch kussen dat weliswaar duurder is, maar waarvan de hond veel profijt ondervindt"

Hondenkussen of hondenmatras

Zoek op hondenkussen of hondenmatras en je vindt een groot assortiment van verschillende soorten slaapplekken in allerlei maten

Het voordeel van online een hondenkussen kopen is dat je de aanbieders en hun producten kunt vergelijken, zodat je nooit meer teveel betaalt. 

Zijn er aanbiedingen of acties, maak er gebruik van en dat geldt ook voor een eventuele kortingsbon. Ga er altijd naar op zoek, want een kortingsbon kan een mooi voordeeltje opleveren zoals dat ook het geval is bij de aanbiedingen en acties. 

Een hondenkussen of matras dat niet in een mand hoeft te passen, daarvan is de maat minder belangrijk dan een kussen dat je in de mand legt

Een lekker dik matras of hondenkussen zorgt ervoor dat de hond niet op een koude vloer hoeft te liggen en geen tocht vangt.

Bekijk de volgende pagina over hondenkussens

Reacties