aandacht-duitse-herder-vasthouden

Voer en drinkbak kopen voor je hond?

De beste voer en drinkbakken top 7 vind je hieronder. Een hondenvoerbak is onmisbaar voor jouw grootste vriend. In onze top 7 vind je voer en drinkbakken met veel verschillende opties om zo goed als mogelijk bij jouw hond aan te sluiten. Wij kijken ook naar de hoogte, dubbele en schrokbakken. De beste voer en drinkbakken vind je hier!

voer-en-drinkbakken-top-7-rvs

1. Hondenbak "Bowl" met antislipbescherming - roestvrij staal

Een gouden regel als je een hond hebt is dat hij de hele dag een bak water tot zijn beschikking heeft. Deze waterbak zelf dient regelmatig schoon te worden gemaakt en het water moet worden ververst in het belang van de gezondheid van de hond. Een bak die eenvoudig schoon te houden is, is een roestvrijstalen bak. Daarnaast is het prettig voor de hond dat de bakken stevig op de grond staan en niet verschuiven zodra zij gaan eten of drinken.


Een hondenbak met antislipbescherming is daarvoor de perfecte oplossing. De antislip bestaat uit een ring van rubber, die onderaan de bak is bevestigd. Deze bak is los of per paar verkrijgbaar en in diverse maten. De bakken gaan lang mee en zien er mooi uit. Voordelen van de rubberen ring onder de bak zijn:

  • de bak blijft op zijn plaats ook als de hond drinkt en eet, omdat de ring werkt als antislip
  • de bak maakt geen krassen op jouw vloer, de rubberen ring beschermt daartegen  

Plaats je bestelling en jouw hond kan binnenkort gebruik maken van een ideale waterbak en/of voerbak.

voer-en-drinkbakken-top-7-anti-lek

2. Hondenbak -  Anti Slobberen

Deze slimme constructie en dit creatieve ontwerp van een hondenbak zorgen ervoor dat een zwembad en kliederpartij van het geknoeide water rondom de bakken tot het verleden behoren. Heeft jouw hond altijd natte oren na het drinken dan zul jij blij zijn met deze hondenbakken. Bakken waarbij de hond droog blijft.


Deze bak heeft een dubbele bodem, bovenop ligt slechts een klein laagje water. Dit zorgt ervoor dat de hond rustiger drinkt en zijn oren niet het water hangen. De bak kun je uit elkaar halen als je hem wilt reinigen. Geen natte vlekken op je houten vloer of een plasje water waardoor je uitglijdt. Deze bak kent alleen maar voordelen. Snel bestellen dus en het gemak zelf ervaren.

voer-en-drinkbakken-top-7-keramisch

3. Keramische voer en drinkbak

Van een artikel dat altijd in huis staat wil je graag dat het in je interieur past. Kies voor de keramische voerbak en waterbak met haar fraaie en stijlvolle uitstraling. Voor jouw hond dient er altijd water beschikbaar te zijn, een waterbak zal daarom ook altijd in je kamer en/of keuken een plekje krijgen. Als je deze prachtige uitvoeringen ziet, zul je dat helemaal geen probleem vinden.


Bestel de bakken met de houder, een houder die ervoor zorgt dat alles op zijn plaats blijft staan. Ideale bakjes voor hond en kat, verkrijgbaar in diverse maten. Welke heb jij nodig? Lees de productinfo en de reviews en overtuig jezelf van alle voordelen van deze fraaie uitvoering voerbak en/of waterbak.

voer-en-drinkbakken-voor-honden-rvs

4. RVS voer- en drinkbak voor honden - in 5 maten

Laat de hond drinken en eten uit een duurzame RVS voer- en drinkbak. Deze bakken kun je goed schoonmaken en houden geen geurtjes vast. Daarnaast krijgen deze bakken geen groeven waarin zich bacteriën kunnen ontwikkelen. Ze gaan erg lang mee en zijn verkrijgbaar in 5 verschillende maten, van heel klein tot heel groot. Welke maat past er bij jouw hond?


Zorg dat je op elke plek waar de hond ligt een waterbak hebt staan. In de keuken, buiten, in de woonkamer. Zorg dat de plekken waar een waterbak staat bereikbaar zijn voor de hond of kat. Plaats je bestelling en je hebt deze snel en goed verzorgd in huis.   

voer-en-drinkbakken-hond-opvouwbaar

5. Een 2 in 1 voer en drinkfles - incl. opvouwbare siliconen bakken

O'zo handig is deze 2 in 1 voer- en drinkfles voor jouw huisdier als je graag een dagje met de hond op stap gaan. Met dit product neem je water en voer in één keer mee. Handig in het gebruik als je de hond onderweg wilt laten drinken of eten, want er zitten opvouwbare siliconen bakken bij. De aparte deksels sluiten water en voer goed af en lekken niet.


De leuk gekleurde uitvoeringen zijn er speciaal voor het baasje gemaakt, jij kiest welke kleur bij jou past of bij de hond. Je zult veel gemak ervaren van deze aanschaf. Lees de reviews van eerdere gebruikers en merk hoe enthousiast ze zijn. Help jij straks ook andere hondenbezitters een keuze te maken door een review te schrijven?

voer-en-drinkbakken-hond-dubbel

6. Trixie voer en waterbak-set van rvs

Is de hond toe aan een nieuwe bak of komt er binnenkort een puppy in huis? Kies voor een fraaie RVS hondenbak, waarvan de onderkant is voorzien van een rubberen ring, zodat deze niet verschuift. Dit materiaal kan zonder problemen in de vaatwasser, nadat je de ring hebt verwijderd. Ook bakken in een metalen standaard of een stijlvolle houten houder zijn een optie. Alle bakken zijn eenvoudig schoon te houden.


Stem de maat van de bakken af op de grootte van jouw hond. Bijvoorbeeld: neem een kleine bak voor een klein ras, zodat hij er niet in gaat pootje baden. Veel puppy’s doen dat. Je kunt dit geknoei voorkomen door bakken op een verstelbare hoogte aan te schaffen. Bestel de voer en drink bakken die voor jou het meest praktisch zijn. Door de vele mogelijkheden en fraaie uitvoeringen slaag jij gegarandeerd voor stijlvolle hondenbakken tegen een zeer lage prijs. Voor elk ras en elk budget kun je bij Trixie terecht, ook voor vele andere artikelen. Bekijk het aanbod op je gemak, ook om inspiratie op te doen.       

voer-en-drinkbakken-hond-h-standaard

7. H-Standaard inclusief Roestvrijstalen voerbakken

Honden sjouwen graag met spullen, zeker puppy’s zijn daar goed in. Om te voorkomen dat jouw hond met de water- en of voerbak door de kamer loopt kun je een H-standaard aanschaffen waarin je de roestvrijstalen bakken hondproof kunt plaatsen. Zo simpel kan het zijn om alles op zijn plaats te houden en je voorkomt dat de hond ondanks jouw goede zorgen een poosje zonder water zit als hij de bak omgooit terwijl jij niet thuis bent.


Een ander groot pluspunt is het feit dat de standaard niet wegschuift en dat deze verstelbaar is, waardoor de hond een juiste houding heeft om te eten en te drinken en dat komt zijn spijsvertering ten goede. Waar wacht je nog op? Plaats je bestelling om snel van de voordelen van hondenbakken in een standaard gebruik te kunnen maken.