aandacht-duitse-herder-vasthouden

Hondenspeelgoed kopen?

De beste hondenspeelgoed vind je hieronder. Veel honden spelen graag. Ook samen met hun baasje.  Rouleer met jouw  hondenspeelgoed. Zo raakt je hond niet snel uitgekeken op zijn speelgoed. Onze top 7 van hondenspeelgoed vind je hieronder:

honden-speelbal-chuckit-ultra-squeaker-bal

1. Honden Speelbal Chuckit ultra squeaker

Deze sterke bal zorgt voor langdurig speelplezier voor baasje en hond. De kleuren zorgen ervoor dat de bal eenvoudig wordt teruggevonden. Zoek jij een bal voor jouw baldadige hond, die bijna alles kapot krijgt? Bij deze aankoop zal hem dat niet lukken.


Deze stuiterbal is fijn speelgoed dat de hond uitdaagt, waardoor hij in actie komt. Vangen erachteraan rennen, hij krijgt er geen genoeg van. De bal heeft een goede grip en blijft op het water drijven, eigenschappen waardoor de hond ook in het water met deze chuckit kan spelen. Leg de bal na het spelen weg, zodat de hond dit speeltje niet als kauwgombal gaat gebruiken. Maak dit speeltje schoon door het af te spoelen en het blijft als nieuw.


Plaats je bestelling en verras jouw hond met deze leuke nieuwe bal, of bestel er meteen meer tegelijkertijd om te profiteren van een lagere prijs. Welke maat heb je nodig? Ook een grotere en kleinere maat kun je bestellen.      
nobleza-honden-speelgoed-set-10-stuks

2. Honden speelgoedpakket van Nobleza - set van 10 stuks

Hoeveel plezier gun jij jouw hond? Met dit pakket speelgoed zal hij zich vele uren vermaken en jij ook. Zoveel speeltjes voor zo weinig geld, het zal je verbazen. De inhoud van deze set is gemaakt van duurzaam materiaal en gaat dus erg lang mee.


Dit honden speelgoedpakket is samengesteld met artikelen waarvan reeds is bewezen dat alle honden er dol op zijn. Groot en klein, jong en oud. Naast het speelplezier is het ook nog eens goed voor de verzorging van de tanden. De flostouwen zorgen ervoor dat tandplak grotendeels verdwijnt. Nu te bestellen met een hoge korting<<

honden-speelgoed-intelligentie-trainer

3. Honden speelgoed intelligentie trainer van Doglemi

Er is een ruim aanbod aan speeltjes die jouw hond fysiek moe maken. Maar er is ook een groot assortiment aan de zo genaamde intelligentiespellen, hersenkrakers om hem mentaal te vermoeien. Deze snuffelmat is er een mooi voorbeeld van. Het is een uitdaging voor jouw viervoeter om de verstopte koekjes in de wormpjes en in het brood te zoeken. Kijk hem er eens hard voor werken om het lekkers te vinden! Voor jou leuk om te zien hoe hij zich inspant, voor hem flink aan de bak om zijn versnapering te krijgen.


Het speurgedrag, dat van nature aanwezig is wordt gestimuleerd. De snuffelmat is uitwasbaar. Het is geen kauwspeeltje, leg het weg als het spel is gespeeld om er lang plezier van te hebben. Bekijk ook andere snuffelkleden en snuffelmatten en varieer, zodat het telkens weer een uitdaging voor de hond is en zijn hersens aan het werk worden gezet.  
honden-speelgoed-set-1

4. Honden Speelgoed Set 12-delig van Vustin  

Deze 12-delige honden speelset nodigt jouw hond uit tot actie, fysiek en mentaal. Laat jouw creativiteit erop los en speel samen totdat de hond moe en voldaan aan je voeten in slaap valt. Nieuwsgierig geworden, maar toch nog enige aarzeling om deze set te bestellen……?  


Gooi je twijfels overboord en plaats vandaag nog je bestelling en je krijgt er een praktisch opblaasbare hondenbak bij cadeau. Deze bak is handig om mee te nemen op vakantie of een dagje naar het strand. Spelen is goed voor een optimale ontwikkeling (zowel fysiek als mentaal) van jouw hond. Deze set bevat alles wat je daarvoor nodig hebt. De speeltjes gaan lang mee, ze zijn van rubber en katoen. Liever een andere speelset, er is keuze genoeg.

touw-honden-regatta-dog-toys

5. Hondenspeeltje van touw door Regatta Dog Toys

Een sterk hondenspeeltje gemaakt van touw. De hond speelt hier graag mee samen met jou. Wie is de sterkste van de twee? En weet je dat als je twee honden hebt, ze ook elkaar zullen uitdagen en kijken wie er het hardste kan trekken, totdat de andere het touw los laat.


Een stoer speeltje voor de stoere hond en niet alleen om te touwtrekken. Zie die pup eens sjouwen! Ook de oudere hond zal hiermee graag spelen, apporteren, zoeken en touwtrekken. Dat touwtrekken dien je echt verantwoord te doen in verband met het gebit van de hond. Wees bij het touwtrekken vooral voorzichtig bij een puppy. Laat hem ermee sjouwen en het speeltje vasthouden, maar wacht tot hij wat ouder is met touwtrekken of doe het heel voorzichtig.

Tip: Laat de minder zelfverzekerde volwassen hond van je winnen bij het touwtrekken, zodat hij meer zelfvertrouwen opbouwt.

frisbee-voor-honden-hondenspeelgoed

6. Frisbee voor honden - Hondenspeelgoed

Een bal is een favoriet speeltje van bijna elke hond. De bal heeft echter concurrentie van de frisbee gekregen. Een onverwoestbaar speeltje voor vele uren speelplezier. Je kunt er zelf allerlei creatieve ideeën voor bedenken: de frisbee verstoppen en laten zoeken (speurwerk), apporteren, het gooi- en vangspel. Dit speelgoed is van rubber, is veilig en zacht voor de hond en vliegt over grote afstand.  Zelfs de meest luie hond komt in actie om de vliegende frisbee te vangen.

Let op: laat honden met gewrichtsklachten niet de lucht in springen om de frisbee te pakken. Gooi op een andere manier zodat hij zonder springen de frisbee kan vangen.

Een prachtige en degelijke aanvulling op de speeltjes van jouw hond. De frisbee is niet kapot te krijgen. Leef je uit samen met je hond en de frisbee op het strand, in het veld, waar de ruimte is , want dit speeltje vliegt ver.


Bestel er meteen twee, de frisbee zou weleens in een boom kunnen blijven hangen en er pas bij de eerstvolgende storm uitvallen. De hond blijft verdrietig achter of geeft je een blafconcert onder de boom. Wie klimt er in? Met de tweede frisbee kun je heerlijk verder met je spel. 

hondenpuzzel-honden-speelgoed

7. Hondenpuzzel - hondenspeelgoed | My intelligent dogs

Een hond die kan puzzelen? Velen zullen er van op kijken, maar het is realiteit sinds een hond gebruik kan maken van hersenkrakers of intelligentiespellen. Je kunt een keuze maken uit een ruim aanbod. Het Bones Carousel is één van de fraaie puzzels. Het is houten puzzel voor gevorderden, maar je kunt hem ook inzetten voor de beginnende puzzelaar.


De hond krijgt zijn beloning als hij de puzzel oplost. Door houten botjes  de schuiven, te draaien en op te pakken komt een beloningskoekje tevoorschijn. Je blijft er steeds bij als de hond puzzelt en ruimt hem op als jullie stoppen. Op die manier heb je een hondenleven lang plezier van dit houten activiteitenbord. Je vindt online een ruime collectie aan puzzels oplopend in moeilijkheidsgraad. Daag jouw hond uit en laat zijn hersens kraken. Deze mentale inspanning heeft hij nodig naast fysieke inspanning om optimaal te ontwikkelen. Kijk eens hoe ver hij komt, je zult er versteld van staan hoe slim jouw hond is.