aandacht-duitse-herder-vasthouden

Hondensnacks kopen?

De beste hondensnacks top 7 vind je hieronder. Er bestaan diverse hondensnacks. Hondensnacks hebben ook nog eens een functie. Je kunt ze gebruiken als beloning of als reiniging van het gebit.

hondensnack-kopen-bullepees

1. Hondensnack - Antos Bullepees

Op welke manier kun jij je hond het snelst iets nieuws aanleren? Dat antwoord is eenvoudig, door hem te belonen, uitbundig te belonen met zijn favoriete snack. Je kunt echter niet voor elk goed uitgevoerde oefening een bullepees geven, maar eens per dag is prima. De hond neemt de tijd om heerlijk op zijn botje te kauwen, een natuurlijke behoefte. Dat zijn tanden erdoor worden gereinigd is mooi meegenomen, toch?


Geef hem deze verantwoorde hondensnack elke dag op hetzelfde moment en hij zal op dat tijdstip bij het kastje, waarin de kauwstaafjes liggen, wachten. Misschien vind jij de geur ervan niet zo lekker, maar voor de hond is het een delicatesse.


Blijf erbij als de hond een kauwstaafje heeft, veiligheid boven alles. De meeste honden echter zullen erop kauwen totdat ze het laatste stukje zonder problemen kunnen doorslikken. Bestel Antos Bullepees online en leg een mooie voorraad aan, zodat je de hond nooit teleur hoeft te stellen. Hoe groter de bestelling des te voordeliger dit runderhuid staafje bullepees per stuk wordt. Waarom zou je van deze staffelkorting (korting voor een grotere afname) geen gebruik maken? Dit product is lang houdbaar, dus laat die voorraad maar komen.
hondensnack-kopen-kip

2. Hondensnack - Gedraaide sticks met kip

Ben jij dol op koopjes, om jouw hond eens lekker te verwennen zonder dat het je een vermogen kost? Shop voordelig bij Petstyleliving. Heerlijk gedraaide sticks met kip in een voordeelzak voor jouw hond, groot of klein. Hij zal van deze lekkernij genieten.


Runderhuid met gedroogde kip, een verantwoorde snack voor jouw viervoeter. Lekkere kip en een heerlijk kauwstaafje in één traktatie om aan de kauwbehoefte te voldoen. En wist je dat het gebit tijdens het kauwen meteen gereinigd wordt? Genoeg redenen om deze kauwstaafjes in huis te halen.

hondensnack-kopen-kauwstaven

3. Hondensnack -Kauwstaven

Het is een feit dat een hond kauwbehoefte heeft. Je wilt liever niet dat hij om te kauwen jouw interieur te grazen neemt. Geef hem daarom dagelijks één van de geperste staven. Zorg voor een leuke voorraad zodat je nooit mis pakt. En wist je dat een grotere bestelling je geld oplevert? Je ontvangt dan namelijk een leuke korting, waardoor je een stuk goedkoper uit bent.


Oeps, heb je vandaag het laatste kauwstaafje gegeven? Geen paniek bestel meteen nieuwe, plaats de bestelling voor 16.00 uur en je hebt morgen een nieuwe voorraad in huis. Hoeveel wil je er en van welke grootte? Zorg dat er altijd water voor jouw hond klaar staat. Let maar op, na het intensief kauwen heeft hij dorst. Vervolgens zal hij heerlijk in slaap vallen, want kauwen verzorgd niet alleen zijn tanden, het zorgt er ook voor dat hij mentaal moe wordt.
hondensnack-kopen-mini-bonbons-schapenvet

4. Hondensnack - Mini bonbons schapenvet

Je bent gezond bezig voor je hond als je hem elke dag mini bonbons schapenvet geeft. Dit product is geschikt voor elk hondenras en voor elke leeftijd. Het is een natuurlijk product dat een positieve invloed heeft op de vacht, de huid, het afweersysteem, de spijsvertering. De aanwezige knoflook in het schapenvet werkt tegen vlooien en teken.


Het is bedoeld als toevoeging op het dagelijkse voer van de hond en mag ook gegeven worden aan honden met een voedselallergie. Naast de mini bonbons zijn er maxi bonbons verkrijgbaar voor de grotere rassen. Hoe meer doosjes je tegelijkertijd bestelt des te hoger is de korting die je krijgt. Dit product is lang houdbaar, profiteer van de staffelkorting.

hondensnack-kopen-tandenborstel-snack

5. Hondensnack - Tandenborstel Hondensnack

Waarom een snack in de vorm van een tandenborstel? Voor de hond zal het niets uitmaken of een beloning, vierkant, rond, rechthoekig of een andere vorm heeft. Voor de vorm van een tandenborstel is gekozen om te laten zien dat deze snack niet alleen een lekkernij is maar veel meer.


Door het kauwen op deze staaf worden de tanden gereinigd, tandplak wordt verwijderd. Zelf de tanden poetsen van de hond lukt niet bij elke hond. Deze heerlijke beloning doet het voor jou. Jouw hond houdt een gezond en schoon gebit, waardoor er ook niet snel geurtjes van restanten van zijn brokken of vers vlees uit zijn bek zullen komen. Deze tandenborstel is een verantwoorde en lekkere keuze voor de verzorging en beloning van jouw hond.

hondensnacks-runderlong

6. Hondensnack -Runderlong

Trainen en belonen, oefenen en belonen, het een kan niet zonder het ander om goede resultaten met je hond te boeken. De hond werkt graag voor je, beloon hem daarvoor en hij zal het leuk blijven vinden.


Runderlong trainers zijn zeer geschikte snacks om dagelijks te geven, 100% natuurlijk, een verantwoorde beloning. Vetarm dus ook te gebruiken als jouw hond niet zwaarder mag worden of reeds te zwaar is. De trainers hebben niet allemaal dezelfde afmeting, maar ze kunnen in stukjes worden gebroken of gesneden als ze te groot zijn. Stop enkele brokjes in je jaszak en je hebt altijd een delicatesse voor de hond bij je.

hondensnacks-zalm

7. Hondensnack - Zalm

Dat wordt smullen voor je hond. Kent hij de Henne hondensnack met de zalmsmaak al? Zo niet, laat hem ermee kennismaken, succes is verzekerd!


Gebruik deze lekkernij bij het trainen. Jouw hond zal zich enorm inzetten om deze delicatesse te verdienen. Een fijn hulpmiddel voor jou en een lekkere snack voor de hond om samen het doel te bereiken, het werkt echt goed.

hondensnacks-merk