aandacht-duitse-herder-vasthouden

Hondenhok kopen?

De beste hondenhokken top 7 vind je hieronder. Er bestaan diverse hondenhokken. Hondenhokken met een puntdak of met een plat dak. Groot of klein. Wij helpen jou hieronder met jouw keuze voor het beste hondenhok.

hondenhok-kopen-puntdak

1. Hondenhok Cottage Met Zadeldak - Trixie Natura

Dit hondenhok, cottage met zadeldak houdt jouw hond droog bij regen en hij kan er uit de wind en uit de zon liggen. Een hondenverblijf voor alle weersomstandigheden. Zoals je op de afbeelding ziet ligt de hond een stukje boven de grond, omdat er pootjes onder het hok zitten. Dat is beter voor zijn gewrichten dan op de koude en vochtige aarde vooral in herfst en winter.


Een prima hondenhok voor jouw viervoeter en wat ziet het er fraai uit, die mag best in de tuin staan of op het terras. Het gebruikte materiaal voor het hok is vurenhout dat gebeitst is. Het hondenhuisje heeft een bitumen dak, waardoor het hok van binnen droog blijft. Er zijn diverse maten van dit model te bestellen. Welke grootte heb jij nodig? Bekijk de opties, vergelijk en plaats je bestelling als jij dit hondenverblijf geschikt acht voor jouw viervoeter.  
hondenhok-kopen-open-dak

2. Hondenhok - eenvoudige montage

Dit hondenhok of noem je het liever hondenverblijf kan zowel binnen als buiten staan. Heb je binnen voldoende ruimte in de serre of andere kamer dan kan dit fraaie hondenhuisje binnen staan. Het is echter niet noodzakelijk. Het gebruikte materiaal zal de winter ook buiten prima overleven. Welke plannen heb jij met een hondenhok?


Het dak kun je eraf lichten om het hok goed schoon te maken, dat is naast de fraaie uitvoering een groot voordeel. Ben je geïnteresseerd in dit artikel? Bekijk ook andere opties en pas wanneer je overtuigd bent dat dit het verblijf voor jouw viervoeter moet worden plaats je een bestelling. De montage is eenvoudig met behulp van een handleiding. En over de prijs zul jij je verbazen, dat zal geen struikelblok zijn.

hondenhok-kopen-luxe

3. Hondenhok Naturel

Dit fraaie houten hondenhok met bitumen dak, zodat het binnenin droog blijft en een tussenschot tegen de kou (wind) verdient een plekje bij je thuis. Dit artikel is perfect afgewerkt, de aluminium strips zorgen voor een verzorgde uitstraling. Dit hondenverblijf staat op pootjes, zoals je op de afbeelding ziet.


De hond ligt niet direct op de grond en zal geen last hebben van optrekkend vocht, dat is voor elke hond een groot gezondheidsvoordeel (voor zijn gewrichten) als hij in weer en wind buiten verblijft. Als je nu besluit dit artikel te bestellen, profiteer je van een mooie korting. Bestel het hondenhok waarin jouw hond zich goed kan bewegen. Er zijn verschillende maten verkrijgbaar.
hondenhok-kopen-cottage

4. Hondenhok Grijs - Robuust

Daarin zou je best een winterslaap kunnen houden. Wat een robuuste uitstraling! Houd jij van cottage stijl, dan hoef je niet verder te zoeken als je van plan bent een stevig hondenhok te kopen. Er zijn 3 maten verkrijgbaar. De kwaliteit is fantastisch. Het hondenhok is gemaakt van Scandinavisch dennenhout. De poten hebben een rubberen bescherming tegen optrekkend vocht. In het hok vind je een scherm tegen wind. Een droge slaapplek voor jouw viervoeter, die tevens helemaal uit de wind ligt.


Bekijk ook andere hondenverblijven om een vergelijking te kunnen maken wat betreft uitvoering, kwaliteit en prijs. Pas als je helemaal overtuigd bent dat dit is wat je wilt plaats je jouw bestelling, die je vervolgens snel in huis zult hebben.    

hondenhok-kopen-verantwoorde-keuze

5. Hondenhok - Verantwoorde keuze

Denk jij bij jouw aankopen ook aan het milieu? Dan is de aanschaf van dit hondenverblijf een verantwoorde keuze. Dit hok is namelijk gemaakt van hout dat afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Maar er zijn nog veel meer voordelen te noemen van dit hondenverblijf:

  • Duurzaam, geïmpregneerd hout
  • Veilig voor de hond
  • Hond ligt uit de wind en droog
  • De pootjes zorgen ervoor dat er geen vocht kan optrekken
  • De voorkant kan neer gelaten worden voor een grotere ligplaats
  • Voldoende ventilatie door rooster aan de achterzijde
  • In 3 breedtes verkrijgbaar
  • Prachtige uitvoering

Bekijk ook andere modellen, vergelijk kwaliteit en prijs en heel belangrijk welk hondenhok is geschikt voor jouw hond? Je hebt je keuze kunnen maken, fijn, dan kun je vervolgens je bestelling plaatsen, die snel bij je wordt bezorgd.  

hondenhok-kopen-dog-house

6. Dog House Medium - Model Bungalow

Dat gun je toch iedere hond, een fijne eigen plek in de tuin of op het terras. Dit fraaie exemplaar past overal! Hij kan er gebruik van maken bij regen en wind. Hij kan buiten blijven, wat voor veel honden erg prettig is en toch droog blijven. Binnen is het vaak te warm voor een hond zeker als de verwarming aan is.


Er is niks mis mee als een hond altijd buiten verblijft. Alleen bij strenge vorst zou je hem ’s nachts binnen kunnen leggen. Het belangrijkste is dat hij droog ligt en uit de wind en dat kan als hij gebruik maakt van dit hondenhok. Zijn eigen hondenbungalow. Lees alle voordelen nog eens door en neem dan de beslissing. Vergeet niet andere uitvoeringen te bekijken en kwaliteit en prijs met elkaar te vergelijken voordat jij je bestelling plaatst, zodat je voor 100% tevreden bent over het nieuw aan te schaffen hondenverblijf.

hondenhok-kopen-klein

7. Hondenhok Zeus - Kleinere Ras

Wat een schattig hondenhuisje is dit hondenhok, geschikt voor het kleine ras (bijvoorbeeld de Franse Bulldog, teckel) en voor katten. Het gebruikte materiaal is PVC, kunststof dat niet giftig is. Dit hondenhok is beresterk en verkrijgbaar in de kleuren: groen, roze, grijs en blauw. Het dak kan eraf om het huisje van binnen schoon te maken, ideaal.


Je zult het misschien niet verwachten maar dit honden- of kattenverblijf is voorzien van een ventilatierooster aan de achterzijde en in de bodem zit een drainagesysteem. Onder de pootjes die ervoor zorgen dat het huisje van de grond staat zitten rubbers tegen wegglijden. En omdat het dak eraf kan, kun je onderin eenvoudig een kussentje of dekentje leggen als je jouw huisdier extra comfort wilt geven. Je krijgt veel waar voor weinig geld als je kiest voor deze aankoop. En wist je dat dit artikel ook geschikt is voor knaagdieren? Tip: leuk cadeau voor iedereen die een klein huisdier heeft, het hok is binnen en buiten te gebruiken.